Fenerbahçeli taraftarlar tarafından kurulan bu forum Tüm taraftar gruplarını ve Fenerbahçe insanlarını bir arada daha güncel ve aktif olması adına kurulmuştur. Tıkla ve Git
x

Fenerbahçe Platformuna Hoş geldiniz !

Tüm taraftar grupları tek bir yerde olsun.

veya Kayıt ol
Fenerbahçe Resmi Sitesi
Mail Adresimiz : info@fenerbahcem.org

Ali Zor-Timur Acar-Şevket Çoruh-Zeynel Lüle-Engin Aydın-Bülent Zor // Lacivert Olmadan Sarı Sevilmez

Fenerbahce

Administrator
Yönetici

İtibar :

LACİVERT OLMADAN SARI SEVİLMEZBir seni sevmişim yalan dünyadaDöktüğüm göz yaşı uğruna fedaEn güzel aşkları yaşadım amaŞampiyon görmeden girmem toprağaArasam dünyayı eşin bulunmazÖyle bir sevdasın paha biçilmezLACİVERT olmadan SARI sevilmezFENERBAHÇE olmadan hayat çekilmezSöz : Ali ZorMüzik : Ali ZorStüdyo : Seyhan Müzik

Sponsorlu Reklam Alanı Bu alana reklam verebilirsiniz.

Benzer Konular

Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, yeni dönem ziyaretleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile makamında bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Başkanımız Ali Y. Koç, üzerinde isminin yazılı olduğu Fenerbahçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
287
Fenerbahçe’de başkanlık yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Başkan adayı Aziz Yıldırım, Başkan Ali Koç’un canlı yayına çıkma davetini kabul etti. Yıldırım ve Koç, Habertürk’te saat 23:00’te Ahmet Selim Kul moderatörlüğünde karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde olağan seçimli genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
260
Başkan Vekilimiz Erol Bilecik, Kulübümüzün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda mali tablolara ilişkin açıklamalar yaptı. Erol Bilecik’in açıklamaları şu şekilde: “Çok değerli başkanlar, çok değerli hazirun hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Öncelikle Fenerbahçe’nin büyük camiası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Geri