Fenerbahçeli taraftarlar tarafından kurulan bu forum Tüm taraftar gruplarını ve Fenerbahçe insanlarını bir arada daha güncel ve aktif olması adına kurulmuştur. Tıkla ve Git
x

Fenerbahçe Platformuna Hoş geldiniz !

Tüm taraftar grupları tek bir yerde olsun.

veya Kayıt ol
Fenerbahçe Resmi Sitesi
Mail Adresimiz : info@fenerbahcem.org

Başkanımız, Yöneticilerimiz ve futbolcularımız derbi galibiyetini Rams Park’ta kutladı

Fenerbahce

Administrator
Yönetici

İtibar :

kutlama.jpg

Fenerbahçemiz, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında konuk olduğu Galatasaray’ı uzun süre 10 kişi oynadığı maçta 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışını son haftaya taşıdı.

Karşılaşmanın ardından maçın oynandığı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’a giden Başkanımız Ali Y. Koç burada Yöneticilerimiz ve futbolcularımızla birlikte sahaya çıktı. Kafilemiz galibiyet pozu vererek, tezahüratlar eşliğinde derbi zaferini kutladılar.

Sponsorlu Reklam Alanı Bu alana reklam verebilirsiniz.

Benzer Konular

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda 16 bin 464 oy alarak üst üste üçüncü kez Başkanımız seçilen Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Başkanımız Ali Y. Koç, Kongre Başkanlık Divanına seçilen Vefa Küçük ve yeni Yönetim Kurulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
303
Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, yeni dönem ziyaretleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile makamında bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Başkanımız Ali Y. Koç, üzerinde isminin yazılı olduğu Fenerbahçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
462
Yelken milli takımının olimpiyat kadrosunun 8 sporcusundan 7’sini oluşturan Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemiz, sponsorumuz Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in düzenlediği akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe, Başkanımız Ali Y. Koç, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
323

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Geri