Fenerbahçeli taraftarlar tarafından kurulan bu forum Tüm taraftar gruplarını ve Fenerbahçe insanlarını bir arada daha güncel ve aktif olması adına kurulmuştur. Tıkla ve Git
x

Fenerbahçe Platformuna Hoş geldiniz !

Tüm taraftar grupları tek bir yerde olsun.

veya Kayıt ol
Fenerbahçe Resmi Sitesi
Mail Adresimiz : info@fenerbahcem.org

BU DERBİDE HERŞEY VAR! | Galatasaray 0 - 1 Fenerbahçe Stadyum Deplasman Vlogu 4K

Fener

Fenerbahçe Aşkı
Yönetici
Web sitesi
vea.com.tr

İtibar :

𝐒𝐨𝐬𝐲𝐚𝐥 𝐌𝐞𝐝𝐲𝐚:Yedek Kanal ➤ / @ytdemircoker Instagram ➤ / demircoker_ TikTok ➤ / demircoker Twitter ➤ / demircoker_ ⇩ 𝐎𝐲𝐧𝐚𝐭𝐦𝐚 𝐋𝐢𝐬𝐭𝐞𝐥𝐞𝐫𝐢 ⇩22/23 STAD VLOG ➤ • 22/23 STAD VLOG 21/22 STAD VLOG ➤ • 21/22 STAD VLOG STAD VLOG ➤ • STAD VLOG SALON VLOG ➤ • SALON VLOG VOLEYBOL SALON VLOG ➤ • VOLEYBOL SALON VLOG GÜNLÜK VLOG ➤ • GÜNLÜK VLOG Reklam ve İş birliği için: demir.cokerps4@gmail.com Merhabalar ben Demir Çoker, Fanatik bir Fenerbahçe taraftarıyım ama farklı farklı takımların da maçlarına gitmeyi seviyorum ve çok keyif alarak hazırladığım videoları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum, umarım sizde seyrederken benim kadar keyif alırsınız. #galatasaray #fenerbahçe #süperlig #football

Sponsorlu Reklam Alanı Bu alana reklam verebilirsiniz.
Sponsorlu Reklam Alanı Bu alana reklam verebilirsiniz.